Telefón

 Tel.: + 421 944 150 505 

E-mail: office-ZVNC-landstar.sk 

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

NA PRENÁJOM: 3-podlažný rodinný dom s príslušenstvom vhodný na firemnú prevádzku, Gozovská ulica, Lozorno

Cena:
2 500,00 €/mesiac
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Malacky
Obec:Lozorno
Ulica:Gozovská
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Počet izieb:0
Úžitková plocha:260 m2
Plocha pozemku:800 m2
Verejné parkovanie:Áno
Vonk. park. miesto:Áno
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: Verejné parkovanie
Vonk. park. miesto
Garáž
 
ID inzerátu:V49
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Landstar Services s. r. o. Vám exkluzívne ponúka do dlhodobého prenájmu čiastočne zariadený rodinný dom na Gozovskej ulici v Lozorne spolu s pozemkom o výmere 800 m2 a hospodárskou budovou s prístreškom. Celková výmera úžitkovej plochy rodinného domu predstavuje 260,14 m2.

RODINNÝ DOM:
Dotknutý rodinný dom bol postavený v roku 1954, avšak v roku 2010 prešiel kompletnou modernizáciou. Pozostáva z jedného podzemného podlažia s úžitkovou plochou 89,45 m2, z jedného nadzemného podlažia s úžitkovou plochou 94,66 m2 a z jedného podkrovného podlažia s úžitkovou plochou 76,03 m2, pričom má základný pôdorys v tvare štvorca. Prechod medzi jednotlivými podlažiami umožňujú dve jednoramenné schodiská prístupné o.i. aj z predsiene a verandy na prvom nadzemnom podlaží domu. Z hľadiska dispozičného riešenia možno funkčné využitie jednotlivých podlaží rozdeliť do troch základných skupín, a to PODZEMNÉ PODLAŽIE: sklady, prevádzkové priestory, garáž, NADZEMNÉ PODLAŽIE: kancelárie s príslušenstvom a PODKROVNÉ PODLAŽIE: prechodné ubytovanie so sociálnym zázemím.

DISPOZÍCIA DOMU:
Cez vchodové dvere domu sa pristupuje do vstupnej haly na nadzemnom podlaží, ktorá je dispozične napojená na kanceláriu s oknami orientovanými na sever, t.j. do záhrady. V južnej časti dotknutého podlažia sa nachádzajú dve (2) ďalšie samostatné kancelárie orientované oknami do ulice, smerom na juh. Vo východnej časti tohto podlažia sa nachádza malá kuchyňa so zariadením, samostatná toaleta, serverová miestnosť a predsieň.
V podzemnom podlaží, ktoré je prístupné tiež cez garážové vráta orientované smerom na sever, do záhrady, sa nachádza kotolňa, tri miestnosti slúžiace ako sklad a samostatná garáž.
Z verandy, cez ktorú je orientovaný hlavný vstup do domu, je prístupné tiež jednoramenné schodisko smerujúce do podkrovného podlažia. V tomto podlaží ústí schodisko do haly, ktorá slúži ako spoločenská miestnosť a jedáleň. V jej východnej časti sa nachádza zariadený kuchynský kút. Z tejto haly sú prístupné štyri (4) izby / spálne, kúpeľňa s WC a samostatná toaleta.

VYBAVENIE DOMU:
Dom je napojený na všetky inžinierske siete, pričom jeho vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla a vykurovacích telies umiestnených v jednotlivých miestnostiach. V podzemnom podlaží je umiestnený bojler na úpravu teplej úžitkovej vody. Nadzemné podlažie domu je plne klimatizované. Vybrané miestnosti domu sú dátovo prepojené so serverovou miestnosťou nachádzajúcou sa na nadzemnom podlaží domu. Do ponúkaného domu je privedený optický internet. Dom je vybavený bezpečnostnými dverami, domovým vrátnikom a zabezpečovacím systémom umožňujúcim napojenie ponúkanej nehnuteľnosti na pult centrálnej ochrany (PCO). Podlahy v jednotlivých miestnostiach ponúkaného domu sú zhotovené z keramickej dlažby, resp. laminátových parkiet. Kúpeľne a toalety sú plne zariadené.

DISPOZÍCIA POZEMKU A POPIS PRÍSLUŠENSTVA:
V prednej časti ponúkaného pozemku je zriadená dláždená parkovacia plocha so šírkou až 18m, ktorá je priamo dostupná z verejnej komunikácie, a tým vhodná napríklad aj pre parkovanie vozidiel klientov, dodávateľov a/alebo obchodných partnerov. Na zostávajúcej časti pozemku sa nachádza oplotený dvor, v ktorom je možné nájsť ponúkaný rodinný dom, k nemu prislúchajúcu hospodársku budovu s prístreškom, studňu, spevnené plochy (chodníky a príjazdové komunikácie) ako aj trávnatú plochu so zeleňou s vybudovaným automatickým zavlažovaním.

Do uzavretého dvora sa pristupuje bránkou pre peších prípadne automatickou bránou, ktorá spolu s príjazdovou komunikáciou vedúcou až ku zadnej časti ponúkaného pozemku umožňuje pohodlné zásobovanie a/alebo vývoz tovaru z garáže rodinného domu, resp. hospodárskej budovy. Od bránky vedie chodník, z ktorého sa po schodoch pristupuje do verandy domu.

Spolu s rodinným domom a pozemkom sa do prenájmu ponúka aj hospodárska budova s prístreškom nachádzajúce sa v zadnej časti pozemku, ktoré možno využiť ako dodatočný priestor pre skladovanie a studňa umiestnená na pozemku.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:
Okolie ponúkanej nehnuteľnosti poskytuje komplexnú občiansku vybavenosť ako aj výbornú dopravnú dostupnosť. Ponúkaná nehnuteľnosť je cca. 1 km vzdialená od cesty I triedy č. 2 a cca. 2 km od výjazdu diaľnice D2/E75 – výjazd Stupava / Zohor (po diaľnici Lozorno – Malacky 10 min, Lozorno – Bratislava 15 min).

PLATBY SPOJENÉ S PRENÁJMOM:
Platba za užívanie vyššie uvedených nehnuteľností je vo výške 2.500,- EUR / mesačne plus energie (zálohy na platby za energie nie sú obsiahnuté vo vyššie uvedenom mesačnom nájomnom).

V deň uzavretia nájomnej zmluvy je splatná peňažná zábezpeka, t.j. kaucia vo výške v celkovej výške 5.000,- EUR, ktorá je vratná.

KONTAKT NA MAKLÉRA:
Juraj Vlček, vlcek-ZVNC-landstar.sk, mobil: 0944 150 505

Maklér:

makler
Maklér:Landstar Services s. r. o.
Telefón:+421 944 150 505
E-mail:landstar-ZVNC-landstar.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.