Telefón

 Tel.: + 421 944 150 505 

E-mail: office-ZVNC-landstar.sk 

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

NA PREDAJ: 3-izbový byt s dvoma parkovacími miestami v BD Breziny za výbornú cenu, Lozorno

Cena:
172 348,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Malacky
Obec:Lozorno
Ulica:Karpatská
Kategória:Byty
Druh:3 izbový byt
  
Úžitková plocha:58 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:4 / 4
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: Vonk. park. miesto
 
ID inzerátu:V50
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

V exkluzívnom zastúpení vlastníka Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v novostavbe Breziny v Lozorne. Ponúkaný byt je situovaný na štvrtom (4) nadzemnom podlaží bytového domu (z celkového počtu 4), pričom okná v jeho obytných miestnostiach sú orientované na severovýchod (SV). Podlahová plocha ponúkaného bytu predstavuje 58,10 m2. S vlastníctvom bytu je nerozlučne spojené výhradné právo užívať dve (2) konkrétne parkovacie miesta nachádzajúce sa v oplotenom a uzamykateľnom dvore prislúchajúcom k bytovému domu, do ktorého sa vstupuje bránou pre peších, resp. sa vchádza automatickou bránou pre vozidlá. Byt je vybavený audiovrátnikom.

BYTOVÝ DOM
BD Breziny, navôkol obklopený lesmi Malých Karpát, je postavený v blízkosti vodnej nádrže Lozorno (priehrady), ktorá je najmä v poslednom období mimoriadne obľúbenou lokalitou. Vďaka svojej polohe tak predstavuje nielen ideálne miesto pre nerušené relaxovanie, či potulky lesom, ale umožňuje uspokojiť aj potreby tých jeho obyvateľov, ktorí vyhľadávajú aktívny oddych, či aktívne športové vyžitie. Na prízemí bytového domu sa nachádza spoločná práčovňa a miestnosť pre uskladnenie bicyklov. Každé poschodie bytového domu je vybavené postrannými spoločnými balkónmi. Bytový dom je vybavený výťahom. Vykurovaný je drevnou štiepkou prostredníctvom zdroja (kotolne) umiestnenej mimo bytového domu a vykurovacích telies (oceľových panelových radiátorov) umiestnených v jednotlivých miestnostiach bytu; v bytovom dome je umiestnený zásobník na teplú úžitkovú vodu (bojler). V okolí bytového domu sú vysadené okrasné dreviny a zeleň, ktoré sú pravidelne udržiavané.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE BYTU
Cez bezpečnostné dvere zn. SHERLOCK sa vstupuje do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, odkiaľ je možné vojsť do kúpeľne s WC, samostatnej spálne alebo do samostatnej izby. Byt sa predáva v prevedení holobyt s dokončenou kúpeľňou (keramická dlažba a obklady, sanita) tak, ako je viditeľné aj na priložených fotografiách. Okná osadené v ponúkanom byte sú plastové s izolačným dvojsklom.

K ponúkanému bytu je možné si dlhodobo prenajať aj vonkajší betónový sklad umiestnený v oplotenom dvore na pozemku nachádzajúcom sa vedľa bytového domu.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ
Obec Lozorno ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (detské centrum, materská škola, základná škola, lekáreň, pošta, obchody, kaviarne, hotely, atď.) ako aj výbornú dopravnú dostupnosť (po diaľnici Lozorno – Malacky 10 min, Lozorno – Bratislava 15 min).

Cena za ponúkaný 3 izb. byt: 172.348,- EUR. Províziu RK neplatíte.

Kontakt na makléra:
Juraj Vlček - 0944 150 505, e-mail: vlcek-ZVNC-landstar.sk

Maklér:

makler
Maklér:Landstar Services s. r. o.
Telefón:+421 944 150 505
E-mail:landstar-ZVNC-landstar.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.