Telefón

 Tel.: + 421 944 150 505 

E-mail: office-ZVNC-landstar.sk 

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

NA PREDAJ: priestranný 3-izbový byt s balkónom, pivnicou a garážovým státím, STUPAVA, Marcheggská ulica

Cena:
177 000,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Malacky
Obec:Stupava
Ulica:Marcheggská
Kategória:Byty
Druh:3 izbový byt
  
Úžitková plocha:86 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:3 / 4
Garážové státie:Áno
Energ. certifikát:A
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: Garážové státie
 
ID inzerátu:V58
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v obľúbenej novostavbe na Marcheggskej ulici v Stupave. Byt je situovaný na treťom (3.) poschodí bytového domu (z celkového počtu 4), pričom okná jeho obytných miestností sú orientované na západnú stranu (Z). Podlahová plocha ponúkaného bytu vrátane balkóna predstavuje až 86,45 m2. K domu prislúcha oplotený a uzamykateľný dvor, do ktorého sa vstupuje bránou pre peších, resp. sa vchádza cez automatickú krídlovú bránu.

BYTOVÝ DOM
Bytový dom je vybavený výťahmi. Vykurovanie a príprava teplej vody je realizovaná vo vlastnej kotolni patriacej vlastníkom jednotlivých bytov v dome. V kotolni sú umiestnené zásobníky na teplú úžitkovú vodu (bojlery). V okolí domu sú vysadené okrasné dreviny a zeleň, ktorých pravidelná údržba je zabezpečovaná. V bytovom dome je zriadená prípojka pre optický internet / TV.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE BYTU
Cez bezpečnostné dvere zn. Adlo sa vstupuje do zádveria, z ktorého je možné chodbou vojsť do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, do kúpeľne s WC alebo do pivnice (komory). Z chodby so zabudovaným šatníkom sa vchádza do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, ktorá je vybavená zabudovanou elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom a chladničkou. Kuchynská linka je s laminátovým povrchom a praktickým rozložením úložného priestoru. V linke je príprava na zabudovanú umývačku riadu. Podlaha je laminátová, v miestnostiach sú inštalované plastové okná so žalúziami. Byt je klimatizovaný. Z obývacej izby sa vchádza na čiastočne prekrytý balkón o výmere 6 m2 s keramickou dlažbou. Balkón je orientovaný na západnú stranu (Z). Z obývačky sa vstupuje do dvoch nepriechodných izieb, z ktorých v jednej dominujú plastové strešné okná. Byt sa predáva ako čiastočne zariadený.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ A INÉ
V dotknutom bytovom dome sú nízke prevádzkové náklady, keďže je vybavený vlastnou kotolňou a pri jeho výstavbe boli použité kvalitné izolačné materiály (YTONG, minerálna vlna) a tiež značkové plastové okná. Bytový dom je situovaný v pokojnej časti mesta, s dobrou dostupnosťou k nákupným možnostiam a cestovaniu. V blízkosti bytového domu sa nachádza cyklotrasa vedúca do Malých Karpát, resp. do Devína, či Marcheggu.

Spolu s ponúkaným bytom sa predáva aj jedno parkovacie státie v garáži nachádzajúcej sa v suteréne bytového domu.

Cena za ponúkaný 3. izbový byt vrátane garážového státia: 177 000,- EUR.

Odmenu (províziu) sprostredkovateľa a náklady spojené s vypracovaním zmluvnej dokumentácie advokátom a následne aj zápisom vlastníckeho práva k bytu a garážovému státiu do katastra nehnuteľností znáša výlučne predávajúci.

Kontakt na makléra:
Juraj Vlček – 0944 150 505, e-mail: vlcek-ZVNC-landstar.sk

Maklér:

makler
Maklér:Landstar Services s. r. o.
Telefón:+421 944 150 505
E-mail:landstar-ZVNC-landstar.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.